Salon pohištva Šmigoc

Kako opremiti kuhinjo

Kuhinja je osrednji prostor in predstavlja srce vsakega doma. Je prostor, ki po napornem vsakdanu ustvarja v našem domu neponovljive in posebne trenutke. Širok izbor in barvni spekter kuhinj, odločitev o izbiri najustreznejšega modela kuhinje še oteži. Zato je strokovno svetovanje pri izbiri ˝prave˝ kuhinje še toliko bolj pomembno.

Kadar se odločamo za nakup kuhinje in obisk prodajnega salona je najbolje najavit svoj prihod. Tako si bo prodajni svetovalec vzel čas samo za vas in skupaj boste lahko poiskali najustreznejšo rešitev za vašo kuhinjo. Zaželeno je tudi, da imamo s seboj podatek o dimenzijah kuhinjskega prostora.

Pri izbiri najustreznejšega modela kuhinje prodajnega svetovalca opozorimo na kombinacije postavitev kuhinjskih elementov, ki so vas navdušili, bodisi med brskanjem po spletu, bodisi  med prebiranjem najrazličnejših katalogov  in bi jih želeli vključiti v vašo postavitev kuhinje. Na voljo imamo namreč kuhinje čiste arhitekture, komunikacije med gladkimi linijami in barvami, kakor tudi klasične modele.

Prodajnega svetovalca tudi seznanite z vašimi potrebami po velikosti in barvi delovne površine (pulta). Na izbiro imamo namreč več vrst pultov, ki se med seboj razlikujejo po debelini, dizajnu, barvi,… med katerimi bi morda lahko izpostavili ˝kerrock˝, katerega poglavitna značilnost je neskončna možnost oblikovanja. Kerrock je kompozitni material sestavljen iz polimernega veziva in aluminijevega hidroksida. V našem primeru bi to pomenilo, da imamo lahko pomivalno korito in delovni pult iz enega kosa, saj se naredi po meri, ko je kuhinja že postavljena v prostor.

Prav tako je potrebno povprašati prodajnega svetovalca o želenih barvah in dizajnu kuhinjskih stranic (front) za posamezni model kuhinje. Na voljo imamo velik spekter različnih barvnih odtenkov in dizajnov. Odlike naših kuhinj so tudi v premišljeno dodanimi dekorativnimi elementi in pestri izbiri elementov z zanimivimi detajli. V njih se dopolnjujeta harmonija materialov in oblike s funkcijo notranjosti kuhinjskih elementov za najzahtevnejše okuse. Kadar se odločamo o barvi kuhinje, ne smemo pozabiti tudi na primerno barvo sten. Tako bo kuhinjski prostor dobil podobo, kot smo jo lahko gledali v raznih katalogih in si jo nenazadnje tudi želeli.

V zadnjem času se kot ˝trendovske˝ kombinacije postavitev kuhinjskih elementov pojavljajo predvsem pečice v višini prstnega koša, dvignjeni pomivalni stroji ipd. Še zmeraj so zelo aktualni otoki v sredini kuhinje z kuhalno ploščo ali s pomivalnim koritom v sredini.

Na podlagi želja kupca lahko tudi zelo hitro ugotovimo ali je implementacija želene postavitve kuhinje realno izvedljiva in ali je potrebno kuhinjo prilagoditi prostoru.  

Za vse kuhinje imamo na voljo program v katerem pripravimo 3D-izris prostora, ki bodočemu kupcu omogoča natančno predstavo o končni podobi kuhinje. Zaželeno je tudi (če niste 100% prepričani), da še pred naročilom kuhinje naš prodajni svetovalec enkrat natančno preveri izmere prostorov, s čimer se boste izognili morebitnim zapletom. Naši pooblaščeni monterji vam bodo kuhinjo dostavili in tudi strokovno zmontirali. V našem salonu lahko izbirate me vrhunskimi nemškimi kuhinjami Wellman, Svea, Pino, Alples, in Gorenje.

Pohištvo ŠMIGOC

Pohištvo priznanih proizvajalcev po ZAJAMČENO najnižji ceni

< >
Kuhinje
Kuhinje
Vrhunske kuhinje priznanih znamk.
Širok izbor in barvni spekter kuhinj.
Sedežne garniture
Sedežne garniture
Sedežne garniture priznanih svetovnih in domačih proizvajalcev.
Kvaliteta, udobje in vrhunski dizajn.
Dnevne sobe
Dnevne sobe
Dnevne sobe opremljene v stilu dobrega počutja.
Različne barve in materiali.
Spalnice in postelje
Spalnice in postelje
Širok izbor in barvni spekter spalnic.
Privoščite si pravo spalnico.
Otroške in mladinske sobe
Otroške in mladinske sobe
Pestra izbira postelj, pogradov, različnih poličk, omar, predalnikov, pisalnih miz…
Priznani domači in tuji proizvajalci.
Jedilnice
Jedilnice
Ponudba kakovostnih jedilnih miz in kuhinjskih stolov ter kotnih klopi.
Kakovost in udobje.
Pisarniško pohištvo
Pisarniško pohištvo
Velika izbira pisarniškega pohištva in pisarniških stolov.
Izredno funkcionalno in udobno.
Vrtno pohištvo
Vrtno pohištvo
Sodobne vrtne garniture.
Pričarajte si prijeten in udoben kotiček.

Kontaktni podatki

PE Maribor
Tržaška cesta 14, 2000 Maribor

T: +386 (0)2 77 54 106
T: +386 (0)2 77 54 107
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Ptuj
Spuhlja 79a, 2250 Ptuj

T: +386 (0)2 775 41 01
F: +386 (0)2 775 41 05
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Slovenska Bistrica
Trg Svobode 12, 2310 Slovenska Bistrica

T: +386 (0)2 843 11 30
F: +386 (0)2 843 11 31
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za kakršno koli pomoč ali poizvedbo vas prosimo, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.
Pohištvo Šmigoc boniteta odličnosti
Pohištvo Šmigoc FacebookPohištvo Šmigoc Instagram
facebook_page_plugin
mailchimp

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.