Salon pohištva Šmigoc

Skupaj ustvarjamo unikatne kuhinjske zgodbe: Kuhinje Nobilia

Dobrodošli v svetu, kjer kulinarična umetnost in estetski dizajn postaneta eno - svet podjetja Nobilia. Smo ponosni da sodelujemo s podjetjem Nobilija že več desetletij in skupaj postavljamo standarde v industriji kuhinjskega oblikovanja, s čimer smo postali sinonim za vrhunsko kakovost, inovacije ter estetski dizajn.

 

 

Raziskovanje elegance in funkcionalnosti: Kuhinje proizvajalca Nobilia

 

V svetu kuhinjskega oblikovanja izstopajo določeni proizvajalci, med njimi tudi priznani nemški proizvajalec kuhinj, Nobilia. Njihove kuhinje so postale sinonim za vrhunsko kakovost, inovacije ter estetski dizajn. Naj vam predstavimo zakaj so kuhinje Nobilia prava izbira za vas, zakaj so tako priljubljene in zakaj mnogi strastni kuharji ter ljubitelji estetskega dizajna izbirajo prav to blagovno znamko.

 

 

  1. Vrhunska nemška kvaliteta: Nobilia je že desetletja v ospredju nemškega in svetovnega trga s kuhinjami. Njihova predanost vrhunski kvaliteti se odraža v uporabi najboljših materialov in natančni izdelavi. Kuhinje Nobilia so znane po trajnosti, kar pomeni, da bodo dolgo ohranile svoj prvotni videz in funkcionalnost. Njihova predanost kakovosti se odraža v vsakem koraku proizvodnega procesa. Uporabljajo le najboljše materiale, da ustvarijo kuhinje, ki niso le estetsko dovršene, temveč tudi trajne in odporne na vsakodnevno rabo.
  2. Zgodba o uspehu: S svojim začetkom v Nemčiji so se razvili v enega najuglednejših proizvajalcev kuhinj na svetu. Zgodba o uspehu podjetja Nobilia je zgodba o strastni predanosti doseganju popolnosti v vsakem detajlu njihovih kuhinj.
  3. Inovativni dizajni za vsak okus: Ponudba kuhinjskih stilov pri Nobilii je raznolika. Ne glede na to, ali imate raje sodoben minimalizem ali klasično eleganco, boste v njihovi ponudbi našli nekaj, kar vam bo ustrezalo. Njihovi inovativni dizajni odražajo najnovejše trende v svetu notranjega oblikovanja, kar pomeni, da bo vaša kuhinja vedno videti sveže in sodobno. Nobilia se ponaša z raznoliko paleto inovativnih kuhinjskih dizajnov. Ne glede na to, ali želite sodobno moderno kuhinjo ali klasično rustikalno eleganco, vam ponujajo rešitve, ki izpolnjujejo najvišje standarde estetskega dizajna.
  4. Prilagodljivost in funkcionalnost: Nobilia razume, da je kuhinja srce doma in zato ponuja prilagodljive rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam. Njihove kuhinje po meri omogočajo popolno prilagoditev prostora, ki ga imate na voljo. Poleg tega so inovativne shranjevalne rešitve in funkcionalni detajli neločljiv del vsake njihove kuhinje. Razumejo, da je vsak dom edinstven, zato ponujamo prilagodljive rešitve, ki se prilagajajo vašim potrebam in prostoru. Kuhinje Nobilia niso le vizualni užitek, temveč tudi izjemno funkcionalne, z inovativnimi shranjevalnimi rešitvami.
  5. Nobilia kopalnice: Načrtovanje kopalnice z individualnostjo in udobjem. Pri podjetju Nobilia se zavedajo, da je kopalnica poseben prostor v hiši. Je zatočišče, oaza dobrega počutja in nekaj zelo osebnega. Da bi to mesto naredili po vašem, vam ponujajo visokokakovostno kopalniško pohištvo, katerega dizajn se zgleduje po naravi ali trenutnih trendih notranje opreme. Naj gre za topel videz lesa, visokokakovosten skrilavec, moderen beton ali visokosijajne in matirane površine: nudijo estetske dizajne z individualnimi možnostmi kombiniranja za vse zahteve. Da boste lahko res uživali v kopalnici.
  6. Nobilia za ves dom: Dom je več kot le vaše štiri stene. To je edini kraj, kamor pridemo in ga začutimo – ta poseben občutek varnosti in sproščenosti. S svojimi variabilnimi bivalnimi elementi, ki jih je enostavno kombinirati, lahko sedaj svoj dom opremite povsem v skladu z vašim življenjskim slogom. Individualno, prilagodljivo, sodobno in celostno. Vsestranski pohištveni sistem z načrtom, ki uresniči številne vaše ideje za opremljanje - in ustvari nove perspektive. Feeling home!
  7. Trajnost in okoljska zavest: Nobilia se zavzema za trajnostno proizvodnjo in uporabo okolju prijaznih materialov. To pomeni, da ne le dobite kakovostno kuhinjo, temveč prispevate tudi k ohranjanju okolja. Ciklus kuhinje nobilia: Da bi dosegli zadane cilje, pogledajo vsako fazo življenjskega cikla kuhinje: od gozda, iz katerega prihaja lesna surovina, do strojev, ki se uporabljajo za izdelavo kuhinje, do točke, ko se končni kupci odločijo, da je potrebna nova kuhinja. Ne glede na to, ali gre za surovine, dobavno verigo, proizvodnjo, transport, trgovino ali dolgo življenjsko dobo – vsaka od teh točk ponuja potencial za ohranjanje prihodnosti našega planeta, v kateri je vredno živeti. In ta potencial izkoriščajo – z inovativnimi idejami, ki so tudi preverljive. Ta cikel uporabljajo za razlago, katere trajnostne ukrepe so uvedli. In seveda tudi socialni vidik igra pomembno vlogo - zato so ljudje, socialni vidiki, v središču našega proizvodnega cikla.
  8. Brezplačen 3D izris kuhinje: Pri podjetju Šmigoc razumemo, da je pomembno, da pred nakupom vidite, kako bo vaša kuhinja izgledala v prostoru. Zato ponujamo brezplačen 3D izris, ki vam omogoča, da prejmete realistično predstavo o končnem izdelku, še preden se dokončno odločite. Želimo, da si lahko svojo kuhinjo predstavljate že pred nakupom. 

Nobilia ni le proizvajalec kuhinj, temveč ustvarjalec izjemnih prostorskih in estetskih izkušenj za ves dom. Če iščete kuhinjo, ki združuje kakovost, funkcionalnost in dizajn, je Nobilia zagotovo odlična izbira. Odkrijte svet njihovih kuhinj in pustite, da vaš prostor za kuhanje postane pravo umetniško delo. 

Skupaj ustvarjamo unikatne kuhinjske zgodbe: Z nami boste odkrili, kako lahko kuhinja postane srce vašega doma. Dovolite nam, da vam pomagamo ustvariti kuhinjo, ki odraža vašo osebnost, potrebe in želje.

Pohištvo ŠMIGOC

Pohištvo priznanih proizvajalcev po ZAJAMČENO najnižji ceni

< >
Kuhinje
Kuhinje
Vrhunske kuhinje priznanih znamk.
Širok izbor in barvni spekter kuhinj.
Sedežne garniture
Sedežne garniture
Sedežne garniture priznanih svetovnih in domačih proizvajalcev.
Kvaliteta, udobje in vrhunski dizajn.
Dnevne sobe
Dnevne sobe
Dnevne sobe opremljene v stilu dobrega počutja.
Različne barve in materiali.
Spalnice in postelje
Spalnice in postelje
Širok izbor in barvni spekter spalnic.
Privoščite si pravo spalnico.
Otroške in mladinske sobe
Otroške in mladinske sobe
Pestra izbira postelj, pogradov, različnih poličk, omar, predalnikov, pisalnih miz…
Priznani domači in tuji proizvajalci.
Jedilnice
Jedilnice
Ponudba kakovostnih jedilnih miz in kuhinjskih stolov ter kotnih klopi.
Kakovost in udobje.
Pisarniško pohištvo
Pisarniško pohištvo
Velika izbira pisarniškega pohištva in pisarniških stolov.
Izredno funkcionalno in udobno.
Vrtno pohištvo
Vrtno pohištvo
Sodobne vrtne garniture.
Pričarajte si prijeten in udoben kotiček.

Kontaktni podatki

PE Maribor
Tržaška cesta 14, 2000 Maribor

T: +386 (0)2 77 54 106
T: +386 (0)2 77 54 107
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Ptuj
Spuhlja 79a, 2250 Ptuj

T: +386 (0)2 775 41 01
F: +386 (0)2 775 41 05
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Slovenska Bistrica
Trg Svobode 12, 2310 Slovenska Bistrica

T: +386 (0)2 843 11 30
F: +386 (0)2 843 11 31
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za kakršno koli pomoč ali poizvedbo vas prosimo, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.
Pohištvo Šmigoc boniteta odličnosti
Pohištvo Šmigoc FacebookPohištvo Šmigoc Instagram
facebook_page_plugin
mailchimp

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.