Salon pohištva Šmigoc

Kuhinja naj bo prilagojena našim željam in navadam

Kuhinja je za večino ljudi najpomembnejši prostor doma in je bila že od nekdaj središče dogajanja. Kdor želi v svojem stanovanju ali hiši bivati kvalitetno, bo velik pomen pripisal prav opremi in ureditvi kuhinje. Kuhinja je prostor, ki ne služi le pripravi hrane, ampak tudi druženju družine in prijateljev.

Da pa bomo novo kuhinjo uporabljali z navdušenjem in se bomo v njej dobro počutili, je potrebno uskladiti kar nekaj dejavnikov in velikokrat moramo biti pozorni predvsem na detajle, saj se prav v njih skriva kakovost. Vsi bi radi imeli funkcionalno opremljeno in prijetno kuhinjo, da bo imela vse lastnosti, ki si jih želimo.

Ker sami pogosto ne vemo, kako in kaj in smo brez idej, vam svetovalci v pohištvu Šmigoc pomagamo z idejami, svetovanjem in brezplačnim izrisom ter izmerami na domu.

Kako torej do vaše sanjske kuhinje ?

Da vam z našim svetovanjem lahko pomagamo, potrebujemo nekaj osnovnih podatkov, glede na vaš stil življenja  in sicer:

  • Kakšne kuhalne navade imate ?
  • Kako pomembna je kuhinja v vašem domu ?
  • Ali je prostor za kuhinjo že pripravljen in opremljen z instalacijami ?
  • Kakšen stil kuhinje vam je všeč… moderen ali klasičen ?
  • Bo vaša kuhinja odprtega ali zaprtega tipa?
  • Koliko denarja imate na voljo za opremo kuhinje?
  • Kaj si v vaši kuhinji najbolj želite ?

To je le nekaj informacij, ki jih potrebujemo za načrtovanje vaše kuhinje,  zato si vzemite dovolj časa za razmislek. V začetni fazi vam lahko veliko pomaga izkušen svetovalec za kuhinje v salonih Šmigoc. Zaupajte nam svoja pričakovanja ter bolj ali manj konkretne želje in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev za vašo kuhinjo. Prav tako vam bomo znali svetovati, kje se da privarčevati in kje to nikakor ni priporočljivo.

Bodite pozorni na detajle, ki lepo in kvalitetno kuhinjo dvignejo iz povprečja. Za maksimalno funkcionalnost in izkoriščenost kuhinje vam poiščemo rešitev, kot so na primer:  izvlečni široki predali, lekarniške omarice, koši za sortiranje odpadkov, dvižni elementi, izvlečni kotni elementi…

Kuhinja je dolgoročna naložba, zato ne pozabite preveriti kakovost samega okovja vaše kuhinje, saj je to izrednega pomena za trpežnost kuhinje in njeno dolgoročno uporabnost.

Za lep in usklajen videz kuhinje vam ponujamo veliko število barv in materialov za fronte, delovne plošče in stenske obloge v različnih izvedbah, ogromno različnih ročajev in drugih dodatkov. Preden se dokončno odločite za svojo novo kuhinjo, preverite kako dolgi so garancijski roki in kako je z rezervnimi deli. Končna cena kuhinje se lahko precej zviša, če v ceno ni zajeta strokovna montaža in dostava, zato vam v pohištvu Šmigoc le to nudimo brezplačno.

Prav tako vam bomo pomagali poiskati rešitve za vaše stvari v kuhinji, da bodo le te dostopne in da bo v kuhinji vladal red. Če ima vaš prostor posebno shrambo, je to potrebno pri planiranju kuhinje upoštevati. Kuhinja mora biti planirana tako, da so kuhinjski pripomočki in živila shranjeni k smiselno razporejenim delovnim področjem - seveda tam, kjer jih vsakodnevno potrebujete. Tako prihranite pot in čas.

Od individualnih navad pri kuhanju je odvisnih veliko detajlov, kot je recimo višina delovne površine ali razporeditev delovnih področij. Prostor za pripravo hrane mora biti čim bolj ergonomičen in udoben. Paziti je treba na razporejenost predalnikov, izvlečnih elementov in jih vsebinsko organizirati.

Ob planiranju kuhinje morate misliti na različne možnosti,  od velike jedilne mize do malega zajtrkovalnega kotička. Prostor za to se najde prav v vsaki, še tako majhni kuhinji. Od tlorisa je odvisna velikosti in oblika kuhinje, saj vam ponujamo različne rešitve kot so: otok ali polotok, zajtrkovalni pult,  izvlečna mizica za mini kuhinje ali posebej postavljena jedilna miza.

Priklope za kuhalni in pomivalni center, ventilatorje za napo in ostale priključke, ki jih potrebuje moderno gospodinjstvo, je potrebno predvideti veliko vnaprej in zelo natančno. Tako se izognete kasnejšim posegom v prostor in dodatnim stroškom.

Kuhinja, ki je odprta v bivalni prostor deluje optično večja. Takšna postavitev pomeni pridobitev za cel prostor. Če uporabljate kuhinjo kot bivalni prostor in jedilnico hkrati, priporočamo, da vanjo spustite čim več naravne svetlobe.

S svetovalcem se boste v salonu Šmigoc pogovorili, kako razporediti elemente v vaši kuhinji in na podlagi brezplačnega izrisa prilagodili postavitev kuhinje vašemu prostoru in željam.

Pohištvo ŠMIGOC

Pohištvo priznanih proizvajalcev po ZAJAMČENO najnižji ceni

< >
Kuhinje
Kuhinje
Vrhunske kuhinje priznanih znamk.
Širok izbor in barvni spekter kuhinj.
Sedežne garniture
Sedežne garniture
Sedežne garniture priznanih svetovnih in domačih proizvajalcev.
Kvaliteta, udobje in vrhunski dizajn.
Dnevne sobe
Dnevne sobe
Dnevne sobe opremljene v stilu dobrega počutja.
Različne barve in materiali.
Spalnice in postelje
Spalnice in postelje
Širok izbor in barvni spekter spalnic.
Privoščite si pravo spalnico.
Otroške in mladinske sobe
Otroške in mladinske sobe
Pestra izbira postelj, pogradov, različnih poličk, omar, predalnikov, pisalnih miz…
Priznani domači in tuji proizvajalci.
Jedilnice
Jedilnice
Ponudba kakovostnih jedilnih miz in kuhinjskih stolov ter kotnih klopi.
Kakovost in udobje.
Pisarniško pohištvo
Pisarniško pohištvo
Velika izbira pisarniškega pohištva in pisarniških stolov.
Izredno funkcionalno in udobno.
Vrtno pohištvo
Vrtno pohištvo
Sodobne vrtne garniture.
Pričarajte si prijeten in udoben kotiček.

Kontaktni podatki

PE Maribor
Tržaška cesta 14, 2000 Maribor

T: +386 (0)2 77 54 106
T: +386 (0)2 77 54 107
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Ptuj
Spuhlja 79a, 2250 Ptuj

T: +386 (0)2 775 41 01
F: +386 (0)2 775 41 05
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

PE Slovenska Bistrica
Trg Svobode 12, 2310 Slovenska Bistrica

T: +386 (0)2 843 11 30
F: +386 (0)2 843 11 31
E:Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za kakršno koli pomoč ali poizvedbo vas prosimo, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali.

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.
Pohištvo Šmigoc boniteta odličnosti
Pohištvo Šmigoc FacebookPohištvo Šmigoc Instagram
facebook_page_plugin
mailchimp

Prijavite se na E-novice!


Hvala! Uspešno ste se prijavili na E-novice.